سفارش طرح توجیهی
دسته‌بندی نشده

کارهایی که قبل از راه اندازی کسب و کار شخصی باید انجام دهید

برای اینکه یک کارآفرین خوب باشید، نیازی نیست که مدرک دانشگاهی، حساب بانکی میلیونی یا حتی تجربه شغلی آنچنانی داشته باشید. با این حال داشتن یک ایده بکر و قدم برداشتن در مسیر درست از ملزومات شروع کسب و کار شخصی محسوب می شود.

پس چنانچه ایده نابی به ذهنتان خطور کرده و قصد دارید به طور جدی به راه اندازی کسب و کار شخصی خود بپردازید، باید مجموعه ای از اقدامات را در اولویت قرار دهید.
در ادامه این اقدامات را با هم مرور می کنیم:

کارهایی که قبل از راه اندازی کسب و کار شخصی باید انجام دهید

  1. خودتان را ارزیابی کنید
    اجازه بدهید با اساسی ترین سؤالی که باید از خودتان بپرسید، شروع کنیم؛ چرا می خواهید یک کسب و کار شخصی راه بیاندازید؟ از پاسخ دادن به این سؤال برای فکر کردن به اینکه مایل به راه اندازی چه جور کسب و کاری هستید، استفاده کنید.

    وقتی به جواب سؤالتان رسیدید باید سؤالات بیشتری از خود بپرسید؛ چه مهارت هایی دارید؟ چه صنعت و حوزه کاری را خوب می شناسید؟ می خواهید محصول خاصی تولید کنید و یا به ارائه خدمات بپردازید؟ و حاضرید چه مقدار از سرمایه خود را در شروع کار خرج کنید؟

    البته مواظب باشید که پاسخ دادن به این سؤالات انگیزه شما را برای راه اندازی کسب و کار شخصی از بین نبرد. هدف ما از مطرح کردن این پرسش ها، وادار کردن شما به فکر کردن و برنامه داشتن است.

  2. خودتان را ارزیابی کنید

  3. حوزه صنعتی مورد نظرتان را تحلیل کنید
    زمانیکه در مورد کسب و کاری که مناسب اهداف و سبک زندگی شما است تصمیم گرفتید، باید ایده خود را ارزیابی کنید. چه کسانی ممکن است متقاضی محصولات یا خدمات شما باشند؟

    در این مرحله شما باید تحقیقات گسترده ای در مورد صنعتی که می خواهید در آن قدم بگذارید و بازار مورد نظرتان داشته باشید. جست و جو در گوگل، صحبت با کسانی که در این زمینه کار کرده اند، مطالعه کتاب و مجلاتی که در این زمینه محتوا تولید می کنند، مرور سایت های خبری مرتبط و در صورت امکان گذراندن جلسات و کلاس ها می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

  4. حوزه صنعتی مورد نظرتان را تحلیل کنید

  5. بازار هدف را بررسی کنید
    برای آگاهی از اینکه چطور می توانید بازار هدف و مشتریان بالقوه را جذب کنید، باید تحلیل دقیقی از آن داشته باشید.

    مردم تا چه اندازه به چیزی که شما می خواهید ارائه دهید، نیاز دارند؟ ابعاد بازار هدف شما چقدر است؟ آیا مصرف کننده گان پولی برای محصولات یا خدمات مشابه محصولات و خدمات شما پرداخت می کنند؟

    پاسخ دادن به سؤالاتی از این دست، به شما کمک می کند که به درک درستی از بازار هدف دست پیدا کنید.
    علاوه بر این در این مرحله شما باید به رقبایتان نیز فکر کنید. اینکه آنها چه خدماتی به مشتریانشان ارائه می دهند؟ و چگونه رضایت آنها را جلب می کنند؟ به شما افق دید وسیع تری می دهد.

  6. بازار هدف را بررسی کنید

  7. کسب و کار خود را رسمی کنید
    در واقع ثبت رسمی کسب و کار شخصی شما اولین اقدام در جهت واقعی سازی آن است. در این مرحله باید نوع کسب و کار خود را از این نظر که به صورت مالکیت انحصاری، مشارکتی، سهامی و یا شرکت با مسئولیت محدود است، تعیین کنید.
  8. پروسه برنامه ریزی را هرچه زودتر شروع کنید
    برنامه ریزی های شما برای شروع کسب و کار شخصی در قالب طرح توجیهی انجام می گیرد. کمترین فایده ای که یک طرح توجیهی دارد، مشخص کردن قدم به قدم مسیر پیش رو برای شما است.

    همچنین ارائه یک طرح توجیهی متقاعد کننده می تواند سرمایه گذاران را به همکاری با شما علاقمند کند.

    برای اینکه اطلاعات کاملی از نحوه نوشتن طرح توجیهی به دست بیاورید، می توانید به مقاله «یک طرح توجیهی کامل شامل چه اجزایی است؟» در وبسایت «ای توجیهی» به آدرس www.etojihi.com مراجعه کنید.

  9. پروسه برنامه ریزی را هرچه زودتر شروع کنید

  10. برنامه مشخصی برای تأمین سرمایه اولیه داشته باشید
    در این مرحله شما باید بدانید که آیا از پس هزینه های شروع کسب و کار شخصی خود برمیایید یا نه؟ اگر جواب شما به این پرسش منفی است، پس باید به دنبال جذب سرمایه گذار باشید.

    خیلی از کسب و کارهایی که امروزه صاحب برندهای معتبر هستند، کار خود را با یک وام بانکی و یا کمک گرفتن از دوست و فامیل برای تأمین سرمایه اولیه شروع کرده اند.

  11. مطلب مرتبط : نکاتی که پیش از همکاری با سرمایه گذاران باید رعایت کنید

    برنامه مشخصی برای تأمین سرمایه اولیه داشته باشید

  12. فضای کاری خود را مشخص کنید
    چنانچه کسب و کار شخصی شما آنلاین است، باید به فکر راه اندازی وبسایت و فروشگاه اینترتی باشید. ولی اگر برای راه اندازی کسب و کارتان نیاز به مکان فیزیکی دارید باید در انتخاب آن نهایت دقت را به خرج بدهید.
    درست است که انتخاب یک مکان خوب موفقیت کسب و کار شما را تضمین نمی کند، اما یک مکان نامناسب ممکن است شما را به ورشکستگی بکشاند.
  13. خود را برای شکست آماده کنید
    شما چه اولین کسب و کار شخصی خود را راه بیندازید و چه سومی را، باید انتظار شکست را داشته باشید. شکست ممکن است در هر کسب و کاری پیش بیاید و البته به شدت آموزنده و گاهی لازمه کسب موفقیت در آینده است.

ای توجیهی راهنمای سرمایه گذاری در ایران

کاری را که دوست دارید انجام دهید!

بهترین چیز در مورد شروع کسب و کار شخصی این است که، می توانید کاری را که به آن علاقه دارید انجام دهید و در فضایی که دوست دارید رشد کنید.
در راه اندازی کسب و کار شخصی خود خلاق و ایده پرداز باشید، افق دیدتان را وسعت ببخشید، از فرصت های دور و برتان غافل نشوید و مهم تر از همه هدف و برنامه داشته باشید.

شما باید خودتان را بشناسید و از نقطه ضعف و قوتتان، استعداد و علاقمندی هایتان، دغدغه و اولویتتان آگاه باشید. این موضوع تأثیر زیادی در تصمیم گیری های کاری شما دارد.

به محض اینکه کسب و کار شخصی خود را راه بیاندازید، زندگیتان دچار تغییرات گسترده ای می شود. پس درست است که مسیر انتخابی شما باید چالشی و برانگیزاننده باشد، اما نباید خارج از تخصص و توانایی های شما قرار بگیرد.

اگر برای شروع کسب و کار شخصی خود به دنبال اطلاعات بیشتری هستید، می توانید به وبسایت «ای توجیهی» به آدرس www.etojihi.com مراجعه کنید.

امتیاز نویسنده

امتیاز کاربران: 3.4 ( 1 رای)
سفارش طرح توجیهی
دانلود رایگان طرح توجیهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تماس فقط جهت سفارش طرح توجیهی