سفارش طرح توجیهی
نمونه بیزینس پلننمونه بیزینس پلن تولیدی

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی(دیسک آفست)

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی به معرفی محصول و کاربرد‌های آن در صنعت کشاورزی و همچنین برآورد و تحلیل شاخص‌های مالی طرح با توجه به هزینه‌های ثابت و متغیر طرح می‌پردازد. نوشتن طرح توجیهی قبل از راه‌اندازی کسب‌و‌کار و دانستن ابعاد مختلف آن از جمله شناسایی نقاط ضعف‌و‌قوت و همچنین فرصت‌ها و تهدید‌های طرح، احتمال موفقیت کسب‌و‌کار را بالاتر می‌برد.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، کشاورزی هم به سمت مکانیزه‌شدن پیش می‌رود. و استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته در کشاورزی منجر به بالا رفتن عملکرد تولید محصولات و همچنین کاهش هزینه‌های تولید شده است. ادوات کشاورزی ابزاری مدرن هستن که در عملیات کاشت، داشت و برداشت کاربرد زیادی دارند. و معمولاً پس از تولید به‌شکل بخش مجزا و مکمل بر روی دستگاه‌هایی مانند تراکتور و کمباین نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مکانیزاسیون کشاورزی در حقیقت همان استفاده از تکنولوژی روز در جهت ایجاد توسعه پایدار کشاورزی است و با هدف افزایش تولیدات کشاورزی و بهره‌وری نیروی کار و بالا‌رفتن کیفیت محصولات در مدت زمانی بهینه و کاهش سختی‌های کشاورزی صورت می‌گیرد.

بررسی دیسک آفست

دیسک آفست یکی از مهم‌ترین ادوات کشاورزی برای خاک‌ورزی است. که از چندین صفحه دایره‌مانند فلزی مقعر دارای لبه‌های برشی و برنده تشکیل شده است و ممکن است به‌صورت اسکالوپ یا در یک زاویه مایل به‌صورت ردیفی قرار گیرند.

صفحات از فلز فولاد و در ضخامت‌ها مختلف 4 تا 8 میلی‌متر و قطر 40-70 سانتی‌متر ساخته می‌شوند. به‌طوری‌که لبه‌های صفحات نازک‌تر و قسمت مرکزی صفحات از ضخامت بیشتری برخوردار هستند. تعداد مشخصی از صفحات روی محورهایی به شکل قرینه در هر دو طرف قرار می‌گیرد و که فاصله‌ی بین صفحات مساوی است و این فواصل با قرار گرفتن قرقره‌هایی آهنی و یا چدنی بین هر دو بشقاب ایجاد می‌شود.

دیسک در سال 1867، برای اولین بار در آمریکا اختراع و به ثبت رسید. این دیسک‌ها از نوع معمولی بودند و تا سال 1900 توانستند جای خود را در صنعت کشاورزی پیدا کنند و بعد از گاوآهن یکی از مهم‌ترین ادوات خاک‌ورزی در عملیات زراعی باشند. دیسک آفست نوع پر‌کاربردی از دیسک‌ها بود که در سال 1925 به بازار عرضه شد.

طرح توجیهی تولید دیسک آفست

کد آیسیک ادوات کشاورزی

کد آیسیک دیسک آفست بر‌اساس طبقه بندی وزارت صنایع و معادن عبارت است از: 29211245
دیسک آفست در زیر‌شاخه انواع دیسک و جزو دسته ادوات کشاورزی قرار می‌گیرد.

کاربرد‌های دیسک آفست و ادوات کشاورزی
دیسک‌های آفست نوعی از دیسک‌های معمولی هستند که دو دسته بشقاب دارند. یک دسته در جلو که خاک‌ها را به یک سمت حرکت می‌دهند و دسته دوم که در عقب قرار دارند و خاک‌ها را در سمت مخالف حرکت می‌دهند. این نوع دیسک‌ها به شکل دستگاه کششی در قسمت پشت تراکتور و معمولاً در سمت راست آن نصب می‌شوند، البته نوع دیگری از آن‌ها هم در سمت چپ تراکتور قابل نصب هستند و چون در یک سمت تراکتور نصب می‌شوند به آن‌ها دیسک‌ آفست می‌گویند. دیسک‌ها یا هرس بشقابی در هر نوع خاکی کاربرد دارد و با صفحات مدور گردان و گودی که به‌نحو خاصی کنار هم مونتاژ شده‌اند، عملیات خاک‌ورزی را انجام می‌دهند.

طرح توجیهی تولید سیلیس و بوژی ریخته‌گری به این مقاله مرتبط است که پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید.

بخشی از کاربرد‌های دیسک آفست در عملیات زراعی در زیر آورده شده است:

  • استفاده برای عملیات خاک‌ورزی اولیه در زمین‌های بایر
  • برش، شکستن و نرم‌کردن کلوخ‌ها بعد از شخم
  • برش و اختلاط بقایای گیاهان و خاشاک
  • تهیه بسته بذر و اختلاط کودها با خاک، هرس علف‌های هرز
  • ایجاد منافظ در خاک‌های سنگین
  • ممانعت از تبخیر آب و رشد علف‌های هرز
  • در خاک فرو‌کردن بذر
  • شخم اطراف درختان با شاخه‌های پایین افتاده
  • فشرده‌سازی خاک سطحی برای ایجاد محیط مناسب جهت رشد بذر

بررسی بازار طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی

بررسی بازار طرح تولید ادوات کشاورزی

بخش عمده‌ای از اقتصاد ایران را صنعت کشاورزی به خوداختصاص داده است. بنابراین مکانیزه‌شدن کشاورزی و استفاده از ادوات خاک‌ورزی در تولید باعث بالا‌رفتن راندمان و عملکرد محصولات کشاورزی و افزایش ارزش افزوده این بخش می‌شود. تولید ادوات کشاورزی در داخل باعث جلوگیری از خروج سرمایه و ارز در اثر واردات و توسعه پایدار کشاورزی می‌شود. بنابراین انواع ادوات در بخش کشاورزی تقاضای بالایی دارد.

کشور‌های عمده تولیدکننده دیسک آفست

آمریکا، انگلستان، ژاپن، کره جنوبی، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، چین، ترکیه، آرژانتین و برزیل هستند و کشور‌هایی که بیشترین مصرف دیسک را دارند، عبارتند از: روسیه، آمریکا، ژاپن، چین، تایلند و استرالیا.

فرایند تولید ادوات کشاورزی

ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید ادوات کشاورزی عبارتند از:

  • دستگاه جوش
  • دستگاه پرس هیدرولیک 10 تن
  • ماشین تراش
  • سنگ فرز
  • ماشین دریل
  • اره لنگ
  • قیچی گیوتین
  • لوازم کارگاهی

با استفاده از این تجهیزات می‌توان دیسک آفست 28، 32 و 36 پره را ساخت. برای ساخت دیسک می‌توان به تسمه، نبشی 10، ورق 15، ورق 8 و تیغه برشی به‌عنوان مواد اولیه آن اشاره کرد. در ادامه فرایند تولید دیسک آفست را شرح می‌دهیم. به‌طور کلی تولید دیسک فرایند پیچیده‌ی خاصی ندارد.

برای تولید ادوات کشاورزی مواد اولیه باید بر‌اساس ویژگی‌های مکانیکی مورد نظر از دیسک با توجه به کاربرد آن انتخاب شوند. ورق‌های فلزی فولاد با ضخامت 8-15 میل از مهم‌ترین مواد اولیه ساخت آفست هستند. بعد از انتخاب مواد اولیه به مرحله‌ی برش فرستاده می‌شوند. بعد از برش ورق‌های فولادی، سوراخ‌کاری و سپس شکل داده می‌شوند.

بعد از انجام کار‌های اولیه نوبت به تولید قطعات اصلی مثل شاسی می‌رسد. کلیه قطعات در این مرحله بررسی و بازرسی می‌شوند تا از عملکرد درست آن‌ها اطمینان حاصل شود. پس از انجام بازرسی قطعات فرعی مونتاژ می‌شوند. ممکن است تولید‌کننده به دلایلی قادر به تولید برخی قطعات فرعی نباشد، بنابراین به شکل کالای واسطه آن‌ها را از تولید‌کننده دیگر خریداری کرده و با توجه به پلن فرایند جریان با قطعات دیگر مونتاژ می‌نماید.

محصول بعد از مونتاژ به مرحله ماشین‌کاری می‌رود. چرا که در حین تولید شکل و ویژگی‌های کامل یک محصول را پیدا کرده است اما هنوز ابعاد دقیقی ندارد و سطحی ناهموار دارد. که با ماشین‌کاری به ابعاد استاندارد و سطحی صاف می‌رسد. با پایان ماشین‌کاری و صاف‌کاری محصول رنگ‌آمیزی شده و با انجام بررسی نهایی بر روی آن، محصول تولیدی آماده تحویل‌دادن به مشتری می‌شود.

آشنايي با ماشین الات تولید جک هاي هیدرولیکی به این مقاله مرتبط است که پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید.

بررسی مالی، اقتصادی تولید ادوات کشاورزی

برای تولید دیسک آفست در ظرفیت 2000 تن در سال، بدون در نظر گرفتن ارزش زمین و با تعداد نیروی انسانی مورد نیاز 25 نفر، پس از برآورد هزینه‌های ثابت و متغیر، میزان سرمایه‌گذاری ثابتی در حدود 200 میلیارد ریال مورد نیاز است. نرخ بازدهی داخلی طرح توجیهی با ظرفیت ذکر شده، 49 درصد است و دوره بازگشت سرمایه دو و نیم سال دارد، که نشان‌دهنده بازدهی و سودآوری طرح در طی یک سال است.

از آنجا که شاخص‌های مالی و اقتصادی دیگر طرح نیازمند اعداد و ارقام دقیق‌تر هستند شما می‌توانید با سفارش اختصاصی طرح و تعیین دقیق ارقام هزینه و درآمد، محاسبات مالی خاص طرح خود را داشته باشید.

امتیازات اجرای طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی(دیسک آفست) در شهرک‌های صنعتی

  • اختصاص زمین مناسب به پروژه‌ها و طرح‌های صنعتی بر‌اساس اصول مکانیابی و مطابق با روش‌های شهرک‌سازی
  • ایجاد بستر مناسب به‌منظور شبکه‌سازی و خوشه‌های صنعتی و بهره‌گیری از مزایای آن
  • فراهم آمدن امکان خریداری و یا اجاره کارگاه‌های آماده‌ی کوچک جهت سرعت بخشیدن به بهره‌برداری و ایجاد اشتغال
  • فراهم‌آمدن زمینه هم‌افزایی با صنایع استقرار‌یافته در ناحیه‌ی صنعتی
  • تسهیل و تسریع دسترسی به امکانات و تأسیسات زیربنایی همچون: آب، برق، گاز، اینترنت، فاضلاب صنعتی و تلفن
  • با استقرار در شهرک صنعتی دیگر نیازی به أخذ جداگانه مجوز از سازمان‌هایی مانند محیط زیست، منابع طبیعی، کشاورزی، آب، برق و امور اراضی، میراث فرهنگی، راه و ترابری، ثبت، کار و امور اجتماعی و خاک‌شناسی و… نخواهد بود و همچنین از قوانین شهرداری مستثنا خواهید بود.
  • ارائه‌ی خدمات به‌صورت یکجا و مشترک در شهرک‌های صنعتی منجر به کاهش هزینه سرمایه‌گذاری خواهد شد.
  • مجوز ساخت و ساز و پایان کار واحد‌های صنعتی به شکل رایگان صادر می‌گردد.
  • بهره‌گیری از خدمات مشاوره فنی، مهندسی و مدیریتی از طریق مراکز فناوری و کسب‌و‌کار مستقر در شهرک‌های صنعتی
  • مدیریت شرکت‌ها و اداره‌ی نواحی صنعتی به هیأت امنای انتخابی صاحبان صنایع واگذار می‌گردد.
  • ارائه برنامه زمان‌بندی ساخت‌و‌ساز واحد صنعتی نشان دهنده اتمام کار حداکثر در مدت 12 ماه، متقاضی را مشمول 5 درصد بخشودگی می‌سازد.
  • ارائه پروانه بهره‌برداری از ارگان‌های مربوطه حداکثر 12 ماه از زمان انعقاد قرارداد و معادل ظرفیت تولیدی درج‌شده در جواز تأسیس و همچنین ارائه بیمه پرسنل از اداره تأمین اجتماعی برای هر نیروی کار و اشتغال ایجاده شده توسط کسب‌و‌کار شما، باعث می‌شود تا متقاضی مشمول 0.5 درصد بخشودگی در حق بهره‌برداری از زمین و تأسیسات تا سقف 50 نفر شود.
  • اگر متقاضی بتواند در طول دو سال به‌صورت متوالی در حداقل 85 درصد از ظرفیت تولید خود فعال باشد، از 15 درصد تخفیف در قیمت حق بهر‌برداری از زمین و تأسیسات نسبت به هزینه اولیه قرارداد با تصویب هیأت مدیره را دریافت برخوردار خواهد شد.

سخن پایانی

در مقاله حاضر به شکل مختصر به شرح طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی با تمرکز بر محصول دیسک آفست پرداختیم. نسخه‌ی کامل این طرح توجیهی با ارائه اطلاعات جامعی در مورد محصول و کاربرد‌های آن، فرایند تولید و مواد اولیه و همچنین تجهیزات مورد نیاز برای تولید دیسک و برآورد شاخص‌های مالی بر‌اساس هزینه‌های ثابت و متغیر طرح، در واقع نقشه‌ی کلی برای کارآفرین و فعالان اقتصادی این حوزه برای شروع این کسب‌و‌کار خواهد بود. جهت سفارش طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی خاص خود کافی است، با ما تماس بگیرید تا در خصوص طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی توضیحات بیشتری دریافت کنید و سفارشتان را ثبت نمایید.

برای مشاوره و سفارش طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی(دیسک آفست) با اعداد و ارقام به روز و اختصاصی با نرم افزار کامفار (فایل word , pdf) جهت اخذ جواز تاسیس و تسهیلات بانکی می توانید با شماره 09120085243 تماس حاصل فرمایید.

سفارش طرح توجیهی
دانلود رایگان طرح توجیهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس فقط جهت سفارش طرح توجیهی